Velkommen til Capio Aalborg

Capio Aalborg er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og lyse omgivelser.

Praktisk information

Capio Aalborg ligger helt centralt i Aalborg i Kennedy Arkaden lige ved Aalborg Banegård og rutebilstationen.

Hospitalet består af en MR-klinik i stueetagen samt to etager med konsultationslokaler, operationsstuer og sengestuer på 5. og 6. sal.

Husk at tjekke din indkaldelse for at se, hvor du skal møde op.

Transport

Du skal selv sørge for transporten til og fra hospitalet. Hvis der er behov, er vi behjælpelige med at bestille Falck eller Taxi til hjemturen.

Hospitalet ligger ca. 220 m fra Aalborg Station, ca. 3 minutters gang.

Parkering

Capio Privathospital ligger i Kennedy Arkaden og der er mulighed for parkering i det tilhørende P-hus.

Q-Park, der er et privat firma, driver parkeringspladserne. Vi minder dig derfor om at huske at betale for din parkering ved parkeringsautomaten eller via Q-Parks parkeringsapplikation.

For at finde frem til P-huset i Kennedy Arkaden, skal du indtaste: Q Park, J. F. Kennedy Plads, 9000 Aalborg, hvorefter du kører ind til P-huset ad indkørsel P2 fra Østre Allé (ved siden af nedkørslen for busser).

Sådan finder du din indgang

Hvis du skal møde i MR-klinikken eller på 5. sal, skal du benytte indgang 1R eller elevatoren/trapperne fra P2 (parkeringshuset)

Hvis du skal møde på 6. sal – ambulatorie og sekretariat, skal du benytte indgang 1K.

Du skal benytte forskellige indgange for at få adgang til 5. og 6. sal. Man kan ikke komme direkte fra 6. sal ned til 5. sal eller omvendt. Se kortet, der er vedhæftet i dit indkaldelsesbrev.

 

Om Capio Aalborg

Hos Capio Aalborg bliver du mødt af et højt specialiseret personale i vores nye, lyse lokaler. Vores erfarne og højt specialiserede medarbejdere kan blandt andet hjælpe dig med mange ortopædkirurgiske problemstillinger, søvnforstyrrelser og urinvejssygdomme. Derudover tilbyder vi flere billeddiagnostiske undersøgelser, herunder MR-scanninger. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer længere oppe på siden. Vi ser frem til at give dig en tryg og professionel behandling i hjertet af Aalborg.

Øvrige afdelinger