Velkommen til Capio Odense

På Capio Privathospital Odense møder du et højt specialiseret personale, der har stor erfaring indenfor hver deres respektive speciale. Du finder os i hjertet af Odense, tæt på gågaden og med nemme adgangsforhold. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne lokaler til en tryg og professionel udredning og behandling.

Praktisk information

Privathospitalet Capio er centralt beliggende i Odense centrum med udsigt til Brandts Klædefabrik og byens gågader. Fra Odense Banegård er afstanden kun 1 km til Privathospitalet.

Du skal selv sørge for transport til og fra hospitalet.

Kørsel

Såfremt du ikke selv har mulighed for at bestille hjemtransport, kan vi være behjælpelige med at bestille Falck, Taxa eller Flextrafik.

Hvis du er henvist fra et offentligt sygehus, kan du have mulighed for at få kørselsgodtgørelse. Kontakt dit hjemmesygehus eller patientrådgiver for at få hjælp til dette.

Offentlig transport

Det er muligt at komme til hospitalet med både bus og letbane, hvor der er omkring 400 meters gang fra stoppestederne til Capio Odense.

Parkering

Der er også mulighed for at parkere i parkeringskælderen under privathospitalet.

Hvis du skal indlægges eller opereres, kan du parkere gratis i 24 timer i parkeringskælderen under Capio, på den nederste etage (etage -2) i parkeringskælderen.

VIGTIGT!! Du skal henvende dig i receptionen ved din ankomst, så du kan sikre dig, at din parkering bliver registreret korrekt. Ellers kan det medføre, at du får en parkeringsbøde.

For besøgende gælder de parkeringsregler, der fremgår af skiltningen på stedet.

 

Om Capio Odense

Hos Capio Odense har vi en stor ryg- og ortopædkirurgisk ekspertise med nogle af landets dygtigste speciallæger, der hvert år hjælper mange patienter med deres gener i bevægeapparatet. Vi tilbyder desuden undersøgelse og behandling inden for mange andre specialer, herunder hudsygdomme, mave-tarmkirurgi og neurologi. Hvis du skal have foretaget en MR-scanning eller have lavet en ultralydsundersøgelse, er dette også muligt hos os. Vores dygtige personale samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling i rolige rammer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at byde velkommen hos Capio Odense.