Capio Privathospitals erfarne speciallæger i gynækologi rådgiver og vejleder dig til den løsning, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Kirurgisk abort

Ifølge gældende lovgivning kan en kvinde vælge at afbryde sin graviditet frem til udgangen af 11. graviditetsuge. Hos Capio Privathospital foretager vi kirurgiske aborter udført af erfarne speciallæger i gynækologi i trygge rammer og med kort ventetid.

Nedsynkning eller fremfald i underlivet

Nedsynkning eller fremfald af livmoderen, skedens forvæg eller skedens bagvæg opstår ved overbelastning og svækkelse af bækkenbunden. Hos Capio Privathospital kan vores erfarne gynækologer hjælpe dig med en grundig undersøgelse og behandling af dine gener relateret til nedsynkning i underlivet.

Muskelknuder på livmoderen (fibromer)

Muskelknuder på livmoderen (fibromer) er meget almindeligt. De ses hos ca. 20 % af alle fertile kvinder og er stort set altid godartede, selvom de kan være til stor gene. Hos Capio Privathospital kan vi hjælpe dig med udredning og behandling hos erfarne gynækologer.

Celleforandringer på livmoderhalsen

I Danmark bliver alle kvinder i alderen 23-64 år indkaldt til screening for celleforandringer på livmoderhalsen. Screeningen nedsætter risikoen for at blive alvorligt syg af livmoderhalskræft, der i de tidlige stadier, ikke giver nogen symptomer. Hvis din screening har vist tegn på celleforandringer, kan du få det undersøgt nærmere hos Capio Privathospital.

Blødningsforstyrrelser

Hvis du oplever blødningsforstyrrelser, kan vi hjælpe dig med en grundig udredning hos Capio Privathospital. Vores dygtige gynækologer står klar til at give dig en tryg og specialiseret undersøgelse, så vi hurtigt kan få igangsat den rette behandling.

Connie Palle

Overlæge i gynækologi på Capio

Overlæge Connie Palle har meget stor erfaring inden for operativ gynækologi, herunder såvel kikkertkirurgi og robotkirurgi som åbne indgreb. Connie har været overlæge på Herlev Hospital i mange år og har ekspertviden og erfaring inden for bl.a. gynækologisk onkologi, alle former for forstadier samt vulvasygdomme. Connie er ph.d., videnskabeligt aktiv og har været klinisk lektor samt kursusleder ved speciallægeuddannelsen i gynækologi.

Connie har meget lave komplikationsrater, hvilket bl.a. fremgår af DHHD (< 5 % ved hysterektomi).

Gynækologi

Gynækologiske sygdomme rammer kvinder i alle aldre og er til stor gene for den enkelte kvindes livskvalitet. På Capio Privathospital ved vi, at det kan være grænseoverskridende at skulle gennemgå gynækologiske undersøgelser. Derfor gør vi os ekstra umage for at kunne tilbyde dig behandling på et højt specialiseret niveau i trygge og rolige omgivelser.

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.