Capio Privathospitals erfarne speciallæger i dermatologi (hudsygdomme) rådgiver og vejleder dig til den løsning, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Uffe Nygaard

Særlige kompetencer

  • Indgående videnskabeligt kendskab og klinisk erfaring med inflammatoriske hudsygdomme både hos børn og voksne, herunder eksem, psoriasis, akne og rosacea
  • Screening, undersøgelse og behandling af hudkræft og modermærkekræft samt forstadier hertil
  • Komplekse og sjældne hudsygdomme, deres diagnostik og mulige behandlinger

Michala Gammeltoft

Michala Gammeltoft er speciallæge i dermato-venerologi.
Hun har stor erfaring som hudlæge efter at have arbejdet med alle former for hudlidelser. Hun har desuden foretaget mindre kirurgiske indgreb.

Gildhøj

Hos Capio Gildhøj står vi klar til at byde dig velkommen indenfor til specialistbehandling i rolige omgivelser. Vi tilbyder undersøgelse og behandling inden for mange forskellige specialer, hvor vi blandt andet er et af landets største hospitaler i ryg- og ortopædkirurgi. Du finder os i nærheden af København, hvor vi har gode parkeringsforhold og nem tilgængelighed. Her på siden er der praktisk information, der kan være nyttig for dig at kende, inden dit besøg hos os.
Capio Aarhus

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.