Hos Capio Privathospital er plastikkirurgi og det naturlige resultat et princip. Det er vigtigt for os, at du får et resultat, der er i harmoni med dig og din krop. Vores plastikkirurger stiller mindst lige så høje krav til resultatet, som du gør.

Brystforstørrelse med implantat

Med indlæggelse af implantater i brysterne opnår du ikke blot øget fylde, men i nogle tilfælde også en mere harmonisk facon på dine bryster. På Capio anvender vi kun implantater af høj kvalitet fra firmaet Mentor. Mentors implantater er CE-mærkede og er en af de få implantattyper, som er godkendt af et ekspertpanel (FDA) til anvendelse inden for kosmetisk kirurgi.

Ansigtsoperationer med lipofilling

Med indsprøjtning af eget fedtvæv, også kaldet lipofilling, har du mulighed for at få en varig behandling mod dine aldersforandringer, der som bonus indebærer en fedtreduktion et sted på kroppen, hvor du ønsker det.

Ansigtsoperationer

Hos Capio Privathospital foretager vi mange former for ansigtsoperationer. Vores plastikkirurger er specialiserede i at lave naturlige resultater, der harmonerer med resten af dit ansigts udseende. Med afsæt i en grundig forsamtale lægger vi en plan for din behandling, så du føler dig tryg og velinformeret.

Pia Sjøgren

Speciallæge i plastikkirurgi siden 1996. Siden 2006 ansat som overlæge på Plastikkirurgisk afd. Z på Århus Universitetshospital.

Udover generelle kompetencer inden for plastikkirurgi har Pia Sjøgren via sit mangeårige virke som klassisk og kosmetisk plastikkirurg specielle kompetencer inden for alle typer kosmetisk kirurgi og rekonstruktionskirurgi, brystkirurgi, abdominalkirurgi, kirurgi efter stort vægttab, ansigtskirurgi herunder øjenlåg og ansigtsløftninger, fedtsugninger, hudcancerkirurgi samt Botox- og Filler-behandling.

Pia Sjøgren har en omfattende liste af publicerede forskningsprojekter  inden for plastikkirurgi i nationale og internationale lægefaglige tidsskrifter.

Pia Sjøgren er medlem af Sundhedsstyrelsens Kræftpakkeudvalg vedr. behandling af modermærkekræft. Endelig er Pia Sjøgren medlem af Dansk selskab for  plastik- og rekonstruktionskirurgi, Dansk selskab for æstetisk kirurgi, Dansk Mikrokirurgisk selskab og Dansk kirurgisk selskab.

Benedikte Thuesen

Benedikte Thuesens store erfaring inden for plastikkirurgi betyder, at hun udfører en lang række forskellige operationer. Det gælder blandt andet:

  • Ansigtsløftning

  • Pandeløft

  • Øjenlågsoperationer

  • Fedtsugning

  • Brystreduktion og brystløft

  • Brystrekonstruktion efter brystkræft

  • Brystforstørrende operation

  • Operation for gynækomasti

  • Operation for slapt maveskind