Capio Privathospitals erfarne speciallæger i søvn og søvnforstyrrelser rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Jan Ovesen

Jan har mere end 30 års erfaring med søvnmedicinske problematikker fra både klinisk arbejde, søvnforskning og undervisning, og han er i dag en af Danmarks mest anerkendte søvneksperter.

Allerede som ung reservelæge deltog han i søvnforskningsprojekter på Glostrup Sygehus, og han fik ansvaret for udviklingen af den søvnmedicinske funktion, da han blev overlæge på øre-næse-halsafdelingen hos Nyköpings Lasarett i Sverige.

Søvnforstyrrelser

En god søvn er afgørende for, at vi fungerer og trives i vores hverdag. Derfor tager vi søvnforstyrrelser meget alvorligt hos Capio Privathospital, hvor du kan få hurtig adgang til professionel diagnosticering og behandling af dine symptomer.
Capio Aarhus

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.