Capio Privathospitals erfarne speciallæger i karkirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Jes Sanddal Lindholt

Da den Engelske Sundhedsstyrelse (NICE) godkendte ultralydsvejledt skumbehandling af åreknuder i 2005, tog Jes Sanddal Lindholt over på Veneinstituttet i London og lærte dette og implementerede behandlingen som den første i Danmark på Viborg Sygehus og kort efter på Privathospitalet Viborg. Sidenhen på Veneklinikken i Nyborg. Jes har således gennem tiden behandlet over 1000 patienter og opnået stor erfaring med behandlingen.
Da samme sundhedsstyrelse i 2009 ændrede anbefalinger for åreknudebehandling til, at kirurgisk behandling kun bør foretages, når øvrige endovaskulære muligheder er udtømte, udviklede Jes en to-fase-behandling, som stort set overflødiggjorde kirurgisk behandling.

Yderligere ekspertiseområder er opnået gennem Jes' primære forskningsområde: Udposning af legemspulsåren (Aortaaneurisme) samt forebyggelse af hjertekarsygdom. Gennem store forebyggende befolkningsundersøgelser, senest VIVA og DANCAVAS, har han opnået stor indsigt i disse udposninger og åreforkalkning i benene og høster stor international anerkendelse.

Jes modtog i 2016 Odd Fellow forskerprisen efter en samlet indstilling fra Københavns Universitet, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet.

 

Hovedforskningsområder​
Kardiovaskulær epidemiologi og forebyggelse, folkesundhed og translationel medicin

Martin Græbe

Martin Græbe er specialist i endovaskulære behandlinger, hvor årer behandles via små indstik vejledt af enten røntgen eller ultralyd. Forårsager åreknuderne fysiske gener, udfører han RFA-behandling af åreknuder samt lokale resektioner.

Martin har stor praktisk-, forsknings- og undervisningserfaring i ultralydsdiagnostik af blodårer, f.eks. i skanninger af halskar, hvor tidlige stadier til åreforkalkningssygdom kan afsløres.

Karkirurgi

Sygdomme i vener og arterier, som karkirurgien omfatter, er meget vigtig at tage alvorligt, da det udgør en betydelig sundhedsrisiko. Hos Capio Privathospital tilbyder vi dig hurtig adgang til højt specialiseret udredning og behandling af dine symptomer. Det skaber tryghed for vores patienter og hjælper dig hurtigt på benene igen.

Viborg

På Capios landsdækkende hospitaler møder du nogle af landets dygtigste og mest erfarne speciallæger, der samarbejder om at give dig den bedst mulige behandling. Vi garanterer dig tryghed og høj kvalitet og sætter dig i centrum hele vejen.

Odense

På Capios landsdækkende hospitaler møder du nogle af landets dygtigste og mest erfarne speciallæger, der samarbejder om at give dig den bedst mulige behandling. Vi garanterer dig tryghed og høj kvalitet og sætter dig i centrum hele vejen.

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.